Onafhankelijk en duurzaam bouwadvies

Reserveer jouw gratis objectief maatadvies voor renovatie of nieuwbouw

Onafhankelijk en duurzaam bouwadvies

Zonhoven Isoleert

Doe jij mee?

Zonhoven Isoleert

Schrijf je in voor een infosessie

Bij jou in de buurt!

Schrijf je in voor een infosessie
De Huisdokter - Dubolimburg vzw

De Huisdokter

Ga je bouwen of renoveren? Wil je graag je wooncomfort verhogen en besparen op je energiefactuur? En heb je daarbij hulp nodig?
Maak dan snel een afspraak met de Huisdokter van Dubolimburg. Je krijgt objectief en onafhankelijk advies op maat en aan huis* over isoleren, ventileren, verwarmen, hernieuwbare energie en premies/subsidies.
*De Huisdokter komt in Limburg bij particulieren aan huis als je meerdere ingrepen plant.

08
May
2019

Groot effect van EPC op verkoopprijs woning!

Groot effect van EPC op verkoopprijs woning! Groot effect van EPC op verkoopprijs woning!

Groot effect van EPC op verkoopprijs woning!

De Katholieke Universiteit Leuven (KUL) onderzocht het effect van het EPC en de energetische kenmerken op enerzijds de verkoopprijs van woningen in Vlaanderen en anderzijds op de tijd dat woningen te koop staan. Woonhuizen met een goede EPC –(label B) - worden verkocht aan een woningprijs die gemiddeld 10,9% hoger ligt dan vergelijkbare woningen met een EPC score tussen 400 en 499 (label E). Deze woonhuizen worden bovendien gemiddeld 25% sneller verkocht.

Lees meer nieuwsberichten

Huisdokter Aan Huis

Wil je doorgedreven renoveren? Plan je meerdere ingrepen of ga je zelfs de volledige woning strippen?  De Huisdokter van Dubolimburg geeft objectief en onafhankelijk bouwadvies op maat en aan huis en bekijkt welke winst je kan maken, zowel op financieel vlak als wat leef- en wooncomfort betreft.

Lees meer

Quickscans

Heb je enkele concrete vragen over hoe dat nu precies zit met isoleren, ventileren en verwarmen? Reserveer dan een gratis Quickscan. Je krijgt in maximaal 30 minuten heldere antwoorden van onze bouwprofessional. Een Quickscan vindt plaats - na afspraak - in onze kantoren in Houthalen.

 
Lees meer

Bouwplanadvies

Ga je een nieuwe woning bouwen? Het Bouwplanadvies screent je bouwplannen gróndig en bekijken waar je winst kan boeken qua comfort en energiebesparing. Je krijgt een uitgebreid schriftelijk verslag en we lichten onze bevindingen toe in een persoonlijk gesprek .

 
Lees meer
"Advies op maat van onze persoonlijke renovatie!"
Serafien en Jelle uit Lummen renoveren met de Huisdokter
Serafien en Jelle uit Lummen renoveren met de Huisdokter

Bereken zelf je EPC, EPB, isolatie ...

Bereken HIER

Huisdokter Aan Huis? Bekijk de video!

Lees meer